Rreth nesh

cFQftEFqQO6Tmimn-5jYDA

Haining Zhongrun Lighting & Electronics Co, Ltd, është një nga prodhuesit më të mëdha që e specializuar në R & D dhe prodhimit burime të veçantë ndriçimi dhe pajisje. Fabrika mbulon një sipërfaqe prej metra 20000square me sipërfaqe rreth 25.000 metra katrore.

   Prodhimet tona janë përdorur gjerësisht në industri të veçanta të tilla si kujdesi shëndetësor, pajisje mjekësore, analiza Chenmical, instrumentet dhe metra, peshk joshte dhe infektues, kafshëve dhe edukate bimëve, sallon bukurie etj Ne mund të bëjë porosi dhe të bëjë R & D si për klientit tonë kërkesë.

   Me përparime të teknologjisë dhe të administratës, përpjekjeve të palodhur dhe politikën konsumatorëve-për herë të parë nga thellësia e ngrohjes tonë, ne kemi vendosur bashkëpunim të gjatë dhe të shëndoshë biznesi me kompani të famshme ndriçimit në botë.

   Unremittingly mbajtur ecur përpara, është përmirësuar në mënyrë të qëndrueshme administrata e shëndoshë, ne habe zhvil-oped produktet tona mbuluar nga drita UV, dritën e dukshme në dritë IR. Ne përmbahet për të ofruar produkte të shëndosha dhe të shërbimit për përdorim të ndryshëm industrial të dritës dhe plotësimin e të gjithë klientët tanë kërkesë të veçantë. Na gjeni, ju do të gjeni zgjidhjen tuaj të ndriçimit!